Stiri Brasov, Timp liber

Mâine are loc vernisajul expoziției de fotografie despre cultura feroviară chineză de mare viteză, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului

La Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, vor fi instalate lucrările artistului fotograf Hui Zhang (China), intitulată „Construcția / Fabricarea / Exploatarea căilor ferate ușoare în China”, în contextul aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-chineze. Vernisajul va avea loc pe 3 octombrie, la ora 18:00, doritorii având posibilitatea de a vizita expoziția până la data de 21 octombrie.

Expoziția cuprinde 50 de fotografii color care prezintă procesul de construcție, fabricare și exploatare a căilor ferate de mare viteză din China. După cum este cunoscut faptul, dezvoltarea acestora a atras ate

nția la nivel mondial. Artistul fotograf expozant a ales să fotografieze scenele de lucru și să prezinte cultura feroviară chineză de mare viteză prin arta fotografică, care face parte integrantă a unor realizări de excepție, realizări ale Chinei în acest sens.

Hui Zhang  (Pseudonim: Chang Gong) s-a născut în 1968. Începând cu anul 2000, Zhang Hui a experimentat combinația dintre artă și imagine tradițională. În ultimii ani, s-a dedicat folosirii imaginilor moderne pentru a exprima modul tradițional chinezesc de a privi lumea. Un număr mare de lucrări sunt expuse în multe țări și regiuni. În prezent este membru al Asociației Fotografilor din China și colaborator invitat la China Photo Network Online.

Articolul poate fi citit integral pe Zile și Nopți Brașov.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*