Imobiliare, Stiri Brasov

AFI Brașov se deschide în aprilie 2020

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe estimează că centrul comercial AFI Brașov ar urma să fie livrat în primăvara anului viitor.

Proiectul mixt din Brașov va avea două componente. Astfel, AFI Park Brașov va include două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 30.000 de metri pătrați, poziționate adiacent față de AFI Brașov, centrul comercial cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp.

”Așteptăm deschiderea AFI Brașov în aprilie”, a spus Costi Blideanu, head of leasing retail division, AFI Europe România, în cadrul Real Estate & Construction Forum, evenimentul organizat de către Business Mark.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Andreea Vintila

    Multe persoane sunt indignate de constructia acestui centru comercial. Se pare ca nu vom vedea adevarata sa utilitate decat dupa constructie. Ca si design, arhitectura, amplasare, nu avantajeaza foarte tare orasul.

  2. Marcel Petrescu

    Iar fără Peek & Cloppenburg va fi un mare fâs… Coresi 2…Nu inteleg de ce investesti zeci de milioane de euro ca sa faci o replica a Coresi…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*