Imobiliare, Stiri Brasov

Proiecte rezidențiale de sute de milioane de euro vor fi prezente în cadrul TIB, la Brașov Business Park

Cei mai mari dezvoltaori de locuințe din Brașov vor fi prezenți în perioada 3 – 6 octombrie la Brașov Business Park, în cadrul celei de-a 17-a ediții a Târgului Imobiliar Brașov.

Practic, timp de patru zile, brașovenii interesați de achiziția de case sau apartamente vor găsi în același loc și oferte imobiliare, și bănci care să îi crediteze pentru aceste achiziții, și firme producătoare de mobilă și decorațiuni sau de echipamente de bucătărie

Expozanții vin în întâmpinarea brașovenilor cu cele mai bune oferte de case, apartamente, garsoniere, terenuri, cele mai în vogă soluții de amenajare interioară ale căror decoruri sunt inspirate din ultimele trenduri la nivel global, dar și soluții de finanțare.

Printre cei 40 de expozanți se numără Alphaville Arena, belveo, Coresi Avantgarden, Coldwell Banker Alpin, Cosmopolit Residende, Dynamic Residence, Maurer Villas, Sânpetru Residence, Stejeriș, Sunnyville Brașov, Urban Invest, Urban Plaza.

Practic, în cadrul târgului vor fi prezentate proiecte rezidențiale de sute de milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*