Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul brașovean Isaran finalizează primele blocuri din a treia etapă a proiectului pe care îl construiește în cartierul Tractorul

Dezvoltatorul brașovean Isaran lucrează la finalizarea primelor două blocuri din cadrul proiectului Isaran 3. Acesta cuprinde patru noi blocuri cu 10 etaje și unul cu cinci etaje, însumând 850 de locuințe.

Noutatea pe care o oferă dezvoltatorul constă în conceptul arhitectonic modern al apartamentelor, respectiv cel de „dormitor matrimonial” cu dressing și baie proprie. Astfel, fiecare tip de apartament, chiar și cel cu două camere, le oferă cumpărătorilor intimitate și mai mult confort în propria locuință. Zona de noapte (dormitor matrimonial, cu dressing și baie proprie) este perfect delimitată de agitația și zgomotele care intervin în zona de zi, compusă din holul de intrare, camera de zi, bucătăria și cea de-a doua baie.

Apartamentele cu două camere au o suprafață generoasă de până la 84 de metri pătrați utili plus terasă, două băi (baie matrimonială cu cadă și baie de serviciu cu cabină de duș), dormitor spațios de 18 metri pătrați utili, dressing, living cu zonă de dining având 31 metri pătrați utili, bucătărie cu ieșire pe terasă.

Același concept architectonic este întâlnit și în cazul apartamentelor cu trei camere și patru camere, oferind astfel cumpărătorilor confortul dormitorului matrimonial, cu dressing și baie proprie. Apartamentele cu trei camere au o suprafață generoasă de 97 metri pătrați utili, două dormitoare mari, două băi, dressing, bucătărie luminoasă și o terasă spațioasă.

De asemenea, apartamentele cu patru camere, de 106 metri pătrați utili, pun la dispoziția cumpărătorilor un dormitor matrimonial de peste 17 mp utili și alte două dormitoare spațioase, două băi, dressing, precum și un living cu bucătărie tip open-space de peste 36 metri pătrați utili cu ieșire spre terasa spațioasă.

Isaran construiește în zona Tractorul. Toate blocurile au ieșire direct la artera principală de circulație, strada 13 Decembrie. Plasat în imediata apropiere a mall-ului Coresi, ansamblul oferă toate facilităţile importante pentru o viaţă de calitate alături de cei dragi. Comunitatea Isaran cuprinde, până acum, peste 1.100 de familii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*