Toamna vine cu activitati interesante pentru copiii din Brasov la Muzeul Pedagogic.
La muzeu am pregatit:
· Clubul de Astronomie ”Ucenicul Astronom” care se va lansa joi 3 octombrie la ora 18.00;
· Cursul de pictura si desen ”Hai Hui prin Arta cu Ana” ce se desfasoara in fiecare marti pentru copiii cu varsta intre 4 si 6 ani si in fiecare miercuri pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, incepand cu ora 17.30;
· Fizica Distractiva se desfasoara in fiecare joi incepand cu 10 octombrie de la ora 17.00, cursul este structurat pe categorii de varsta si isi propune sa transforme notiunile teoretice invatate la scoala in activitati practice;
· Laboratorul de Stiintele Naturii ce se va desfasura incepand cu 11 octombrie, in fiecare vineri de la ora 17.30, cursul este structurat pe categorii de varste si vine cu activitati de microscopie, tehnici de cultivare ale organismelor si microorganismelor, testari ale proprietatilor diferitelor elemente de mediu si jocuri tematice.
· Din 14 octombrie in fiecare luni desfasuram atelierul de filatelie, o activitatea care imbina elemente de stiinta, istorie, educatie financiara, dezvolta simtul pentru frumos, pasiunea pentru studiu si disciplina.
· In saptamana 6-12 octombrie toti vizitatorii expozitie ”Povestea Pamantului” vor avea parte de ateliere speciale desfasurate in cadrul Saptamanii Geologiei, eveniment desfasurat la nivel national. Ziua de luni este dedicata vulcanilor, marti este ziua pietrelor, miercuri ziua fosilelor, joi ziua dinozaurilor si vineri este ziua dedicata formarii Pamantului.
Expozitia interactiva pentru copii ”Povestea Pamantului” este deschisa pana la sfarsitul anului si reuneste o serie de esantioane – roci si fosile: amoniti, molari de mamut, un ou de dinozaur, pe care copiii le pot studia, obiecte interactive, aplicatii multimedia cu ajutorul carora vom afla povestea minunatei noastre planete.
„Povestea Pamantului” este realizata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Geologie si Geofizica, Geoparcul International UNESCO Tara Hategului, Geoparcul Tinutul Buzaului, LAMPIX, MEZOCARPATIA – Asociație comunitară pentru UNESCO, Asociatia Carpaterra si cu sprijinul domnului Ralf Sudrigeanu.
Toate activitatile se desfaoara la Muzeul Pedagogic situat pe Soseaua Cristianului, nr 1-3, Brasov.
Va asteptam cu drag si raspundem la numarul de telefon 0721028967 pentru programari sau daca aveti nevoie de mai multe detalii.