Imobiliare, Stiri Brasov

Chiriile apartamentelor de două și trei camere au crescut ușor față de anul trecut. La garsoniere, prețurile au rămas la fel

Chiriile apartamentelor din marile centre universitare tind în general să se majoreze uşor la început de toamnă, odată cu revenirea studenţilor, dar datele imobiliare.ro arătând o creştere sub 10% în acest an, pentru apartamentele cu una, două şi trei camere (construite până în anul 2000), singura excepţie fiind observată în cazul locuinţelor tricamerale din Iaşi.

În Brașov, o locuință monocamerală poate fi închiriată, în medie, cu 200 de euro pe lună, la fel ca în perioada similară a anului trecut. Ceva mai puțin decât atât, mai exact 180 de euro pe lună, costă o garsonieră de 24 de metri pătrați utili din zona Bartolomeu, aceasta fiind mobilată și utilată.

Pentru apartamentele cu două camere, chiria medie solicitată de către proprietari s-a majorat în ultimul an, ajungând la 320 de euro pe lună (față de 300 de euro pe lună în 2018). Cu toate acestea, o locuință de 60 de metri pătrați utili din zona Astra poate fi închiriată și cu 200 de euro pe lună – situat la etajul 10 din 10, imobilul este mobilat și utilat.

Și pretențiile proprietarilor de apartamente cu trei camere au crescut ușor în ultimul an, ajungând la aproximativ 395 de euro pe lună, de la 380 de euro pe lună în același interval din 2018. În zona Gemenii, însă, o unitate locativă de 65 de metri pătrați utili este listată pe portal la un preț de 300 de euro pe lună.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. A se citi: “baieti, stati calmi, nu va scadea nimic! Fraierii plateste in continuare!” Preturile pt cotetele infecte din brasov, se vor mentine! Artificial, bineinteles! Au grija baietii de pe langa arabi, si fondurile de investii, sa le mentina artificial!

    Traiasca ghetoul Brasov! Oare cate mii de oameni au luat teapa venind in cocina asta comunista ?

    Veniti la brasov, veniti la stupinari sa-i umpleti de bani! Veniti la Ghimbav, ca facem aeroport virtual, sa creste preturile terenurilor din pix! Haideti, toata moldova, prahova, buzau, braila, galati, pana sus!
    Haideti aici, aci e marea cu sarea! Teapa vietii voastre este IASOVUL! Le trebuie carne de tun!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*