Imobiliare, Stiri Brasov

Autorizație pentru amenajarea unui nou sens giratoriu pe strada Carpaților, în zona ansamblului Urban Plaza

Foto: Urban Invest

Zona adiacentă străzii Capraților a început să se dezvolte din punct de vedere imobiliar, în locul ruinelor vechilor fabrici începând construcția unor noi ansambluri de locuințe.

Unul dintre cele mai mari ansambluri va fi dezvoltat de către compania Urban Invest pe o suprafață de 10 hectare. Practic, ar urma să fie amenajat un nou cartier, ceea ce presupune și amenajarea unor noi străzi, dar și a unui nou sens giratoriu pe strada Carpaților, iar în acest context, dezvoltatorul a obținut autorizația de construire pentru sistematizarea circulației în zonă.

Întreaga sistematizare a traficului a obținut și avizul Comisiei de Circulație, iar toat aceste menajări rutiere, inclusiv noua intersecție din dreptul viitorului cartier, ar urma să fie făcute de către dezvoltatorul imobiliar pe cheltuiala sa.

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest a cumpărat în urma cu trei ani terenul de pe strada Carpaților, unde a funcționat pe vremuri fabrica Prefa și de anul trecut a început demersurile birocratice pentru construcția noilor clădiri, precum și a infrastructurii stradale. În prezent, se lucrează deja la primele 6 blocuri, din cele peste 20 de clădiri proiectate în incinta Urban Plaza, care în cea de-a treia fază include și construcția celor mai înalte blocuri de la poalele Tâmpei, cu o înălțime de 70 de metri.

Urban Invest a intrat pe piața imobiliară în anul 2007 și a ajuns astăzi la zece proiecte majore, cu aproape 2.000 de apartamente predate la cheie. Povestea continuă cu alte 2.000 de apartamente care ar urma să fie construite pe strada Carpaților. Complementar zonei rezidențiale, va exista și o gamă largă de servicii și facilități necesare atât celor care vor locui în noul cartier, cât și celorlalți brașoveni din zonă. Fiind un proiect mixt, Urban Plaza va cuprinde și o zonă dedicată spațiilor pentru birouri, într-o clădire cu 6 etaje.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*