Stiri Brasov

VIDEO Șofer surprins în timp ce mergea pe contrasens, printr-un giratoriu din zona Coresi. Este deja al doilea caz de circulație în „stil englez” pe străzile Brașovului

Dacă în luna mai, un șofer a devenit vedetă în mediul virtual, după ce s-a încăpățânat să circule pe contrasens în zona Poienelor, acum, un alt conducător auto a fost surprins în zona Coresi mergând pe sensul opus într-un giratoriu.

Probabil, bărbatul a vrut să își scurteze drumul și să nu se mai învârtă atât de mult prin giratoriul de la la intersecția străzilor Camil Petrescu cu Tudor Arghezi, dar a omis faptul că pe acolo mai circulă și alții… regulamentar. Astfel, a dat nas în nas cu un alt șofer care își vedea liniștit de drum, dar care a reușit să oprească la timp și să evite un impact. În loc de mulțumiri, cel care l-a evitat s-a ales doar cu niște înjurături, astfel că a decis să împărtășească pățania pe Facebook, ca nu cumva circulația anapoda să devină un obicei la poalele Tâmpei.

Sursa Video: Facebook – Bogdan Avram

VIDEO Un „englez” a circulat liniștit pe contrasens, prin Brașov. Acesta nu a vrut nicicum să intre pe sensul normal de mers

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*