Stiri Brasov, Turism

Brașovul, pe lista destinațiilor pentru vacanța de toamnă. Prețul mediu pentru o nopte de cazare depășește 40 de euro

Pentru că cei mai mulți români au cheltuit deja economiile în timpul vacanței de vară, echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii, momondo.ro, a făcut o listă a celor mai ieftine destinatii românești în această perioadă.

Mai exact, a fost analizată evoluția prețurilor și a căutărilor de cazare în locațiile din România pentru lunile septembrie-noiembrie 2019. Raportul oferă sugestii pentru cei care încă mai au zile de concediu disponibile sau pur și simplu vor să facă o escapadă de weekend.

Destinații montane de toamnă

Frunzele copacilor în timpul toamnei fac toate fotografiile mai frumoase, prin urmare exploratorii caută locurile lipsite de clădiri înalte cu geamuri mari de sticlă. Traseele montane sau plimbările pe aleile răcoroase contribuie la relaxarea celor care obișnuiesc să își petreacă zilele la birou, de aceea locurile în care acestea sunt posibile atrag turiștii în fiecare an.  Bușteni, Sovata și Sighișoara sunt localitățile cu cele mai ieftine opțiuni de cazare din România, având valori medii pentru o noapte într-un hotel de 3 stele în timpul lunilor de toamnă de 27 Euro, 29 Euro, respectiv 34Euro. În cazul Brașovului, prețul mediu al cazării este de 43 de euro, în timp ce la Predeal o noapte se taxează în medie cu 40 de eruo.

City Break în România

Una dintre noile tendințe ale călătorilor din țara noastră este redescoperirea orașelor istorice și vizitarea obiectivelor turistice locale, degustarea preparatelor specifice zonei și interacțiunea cu localnicii.  Evenimentele culturale sau sportive aduc numeroși vizitatori, iar sezonul de toamnă este bogat în astfel de atracții.  Pe lângă orașele amintite mai sus, cele mai mici prețuri medii pentru cazare se regăsesc în Timișoara, Sibiu sau Iași, având valorile pentru o noapte în hoteluri de 3 stele de 37  Euro, 38 Euro și 39 Euro.

În schimb, Băile Tușnad a devenit cea mai scumpă locație din România privind cazarea în lunile de toamnă în hoteluri de 3 stele: aici media unei nopți de cazare este de 60 Euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*