Stiri Brasov, Turism

Proprietarul Maggie’s Ranch și fosta șefă a comunicării Selgros au investit 100.000 de euro într-un restaurant în Centrul istoric al Brașovului

Proprietarul Maggie’s Ranch din Râșnov, Sorin Marina, și fosta șefă a comunicării Selgros România, Pia Krauss, au deschis recent, în centrul vechi al Brașovului, restaurantul „Next Door”, cu specific internațional și american. Investiția a fost de 100.000 de euro, iar intenția celor doi investitori este de a atrage brașovenii și turiștii interesați de mâncăruri internaționale făcute cu ingrediente de calitate la prețuri civilizate.

În cele trei săptămâni de la deschiderea restaurantului, clienții au fost interesați mai mult de specialitățile casei, și anume burgeri și coaste de porc sau vițel barbeque, quesadilla și creveți la cuptor. „Cel mai comandat burger este Next Door Burger, urmat de varianta cu blue cheese și Western, care conține și inele de ceapă în aluat de bere”, povestește Pia Krauss, unul dintre investitori.

Pia Krauss, nemțoaică de origine, venise în România în 1999 cu intenția inițială de a deschide alături de soțul său un sat de vacanță. După 14 ani în conducerea Selgros România, Pia a părăsit compania cu intenția de a dezvolta un business pe cont propriu. După o colaborare cu Sorin Marina în cadrul Maggie’s Ranch, cei doi au decis să investească împreună în cadrul unui restaurant cu specific internațional, mizând pe succesul pe care îl are acest stil de meniu la Maggie’s Ranch.

„Noi am lucrat ani de zile la meniul Maggie’s Ranch, mereu l-am adaptat și modificat în funcție de dorințele clienților și, observând că din ce în ce mai mulți oameni veneau pentru a consuma preparatele noastre, am decis să aducem același stil de meniu în Brașov. L-am adaptat la cerințele publicului din oraș, de exemplu am introdus mai multe salate interesante cu dressing bun, încă un fel de Quesadilla care are mare succes, creveți simpli la grătar. Nu ne oprim aici, învățăm și foarte curând facem noi modificări în meniul nostru pentru a scoate și mai mult în evidența motto-ul nostru: BBQ with joy” mai spune Pia.

Restaurantul Next Door este în Piață George Enescu și este deschis de luni până vineri de la ora 12.00, iar in zilele de sâmbătă și duminică va fi deschis de la ora 10.30.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*