Economic, Stiri Brasov

Cinema One a investit, la Brașov, un milion de euro în primul LASERPLEX din România

Cinema One a investit în multiplexul său din Brașov un milion de euro în tehnologia LASER RGB. Lumina LASER RGB reproduce cea mai strălucitoare imagini cinematografice posibile astăzi în lume. Oferă o imagine de două ori mai strălucitoare decât o lampă cu proiector clasic și mult mai intensă decât sursa de lumină cu laser cu fosfor.

 

 

O nouă experiență cinematografică în România

 

 

Nivelul foarte ridicat de contrast, împreună cu precizia culorilor, transformă radical experiența cinematografică. Noile proiectoare folosesc un modul laser dedicat canalului cromatic (RGB). Culorile devin mai vibrante și mai clare, fără a-și pierde strălucirea.

Cinema One este singur cinematograf din România care oferă experiența unei imagini proiectate cu un sistem LASER RGB in toate salile, deci va adopta numele exclusiv de LASERPLEX).

Lumina laser RGB aplicată proiecției digitale asigură cele mai bune imagini, cu culori și intensitate mai vii, oferind spectatorilor senzația de un contrast mai mare și o adâncime mai largă. Sistemul de proiecție cu lumină laser RGB funcționează timp de 30.000 de ore, păstrându-și luminozitatea pe parcursul vieții. Aceasta înseamnă să beneficiezi de o calitate de top de la prima proiecție până în anii următori. Lumina cu laser este, de asemenea, o tehnologie verde, deoarece reduce consumul de energie electrică și elimină lămpile cu descărcare de mare intensitate.

 

 

Pregătesc noi cinematografe

 

 

„Cinema One Laserplex este noua noastră denumire. Încă din 2005, de când am ajuns în România, am adus noutăți tehnologice care au dezvoltat piața cinematografică românească: de la prima sală VIP, la primul proiector digital sau la primele scaune pentru cuplu one4two. Acum lansăm primul cinematograf cu toate proiectoarele LASER RGB și pregătim lansarea primului ecran LED de cinema! Scopul nostru este de a oferi întotdeauna cea mai bună experiență cinematografică.

Cinema One Laserplex este al patrulea operator cinematografic din România doar prin laserplexul din Brașov. În curând vom inaugural un cinematograf în Aushopping Satu Mare și pregătim alte două noi proiecte menite să îmbunătățească experiența cinefililor români”, a declarat Francesco D’Ambrosio, reprezentantul Cinema One Laserplex.

Cinematograful Cinema One, lansat în 2015, reprezintă o investiţie de 2 milioane de euro, fiind primul multiplex dintr-o reţea, dezvoltată şi operată de EBS Cinema Services.

EBS Cinema Services este o companie românească înfiinţată în 2014 de un grup de profesionişti cu experienţă de peste 20 ani în domeniul dezvoltării şi administrării de proiecte multimedia, şi are ca obiect de activitate implementarea şi operarea de cinematografe multiplex. Cinema One are o suprafaţă de peste 3000 metri pătraţi şi o capacitate totală de 1500 de locuri în opt săli.

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*