Stiri Brasov

Proiectul toaletei de peste 1 milion de lei din Piața Sfatului a fost retras de la aprobare. Ideea ar urma să fie aprofundată

Aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Brașov, proiectul ce viza aprobarea noilor indicatori tehnico-economici aferenți amenajării toaletei din Piața Sfatului a fost retras pentru aprofundare, după cum a precizat președintele de ședință Adrian Oprică.

În conformitate cu devizul din acest proiect, investiția era una costisitoare, de 1.083.743, 37 lei, cu tot cu TVA, ceea ce a stârnit o serie de nemulțumiri în spațiul public, astfel că executivul Primăriei a decis să reanalizeze proiectul, care era derulat prin Serviciul de Amenajare Piețe, care administrează toaletele publice din oraș.

Toaleta din Piața Sfatului se pregătește să devină obietiv turistic: Doar lucrările de arhitectură sunt evaluate la aproape 80.000 de euro

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*