Social, Stiri Brasov

Control la o farmacie Catena din Brașov. „Consumatorilor le este pusă viața în pericol!”

Comisarii Protecției Consumatorilor efectuează la această oră un control la farmacia Catena de pe strada Toamnei, după ce mai multe persoane s-au plâns că aceasta nu eliberează medicamente compensate. Mai exact, lanțul de farmacii Catena a câștigat o licitație pentru furnizarea de medicamente cadrelor MAI, inclusiv cele în rezervă, pentru o arie largă de afecțiuni, inclusiv pentru cancer. În Brașov, două farmacii din acest lanț, de pe Toamnei și de pe Zizinului, eliberează medicamente compensate pentru cadrele MAI. „Totuși, când clienții din această categorie merg să solicite acele medicamente, li se spune că nu li se pot da decât la preț întreg.  Este în mod clar o practică incorectă și consumatorilor le este pusă în pericol sănătatea și viața. Suntem curioși cum s-a încheiat acest contract, deoarece se observă că nu sunt respectate anumite norme, adică nu dețin medicamentele care se obligau prin contract să le dețină în farmacii”, a explicat Sorin Susanu, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru protecția Consumatorului. Acesta spune că, în funcție de mersul anchetei, va sesiza inclusiv organele de cercetare penală. „Toate aceste informații sunt preliminare și vom ieși cu o concluzie finală la sfârșitul cercetărilor”, a mai spus Susanu.

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Catena dă vina pe farmaciste că nu eliberau medicamente compensate asiguraților MAI. Se încearcă mușamalizarea cazului - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*