Economic, Stiri Brasov

Toaleta din Piața Sfatului se pregătește să devină obietiv turistic: Doar lucrările de arhitectură sunt evaluate la aproape 80.000 de euro

Primăria Brașov a prezentat astăzi un deviz de lucrări pentru proiectul de modernizare a toaletei publice din Piața Sfatului, noii indicatori tehnico-economici aferenți investiției urmând să fie aprobați în ședința Consiliului Local de mâine. În conformitate cu proiectul de hotărâre, valoarea totală a proiectului este de 1.083.743, 37 lei, TVA inclus, din care construcțiile și montajul au o valoare de 722.577,64 lei.

Potrivit memoriului, doar pentru lucrări de arhitectură se vor cheltui mai mult de o treime din suma estimată, adică 372.000 de lei (peste 78.600 de euro), cu tot cu TVA. Amenajările interioare ar urma să coste aproximativ 200.000 de lei (cu tot cu TVA), iar cele exterioare aproape 175.000 de lei.

Totuși, este foarte posibil ca firmele care vor licita să propună sume ceva mai mici, dar, în cazul în care acest proiect va fi aprobat de consilierii locali, municipalitatea va fi pregătită să plătească aeastă sumă pentru lucrările de arhitectură ale unei toalete publice de aproape 100 de metri pătrați.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Proiectul toaletei de peste 1 milion de lei din Piața Sfatului a fost retras de la aprobare. Ideea ar urma să fie aprofundată - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*