Media, Stiri Brasov

Șoc pe piața media: Mix TV trece printr-o nouă restructurare. Știrile locale vor fi acoperite, din octombrie, de un singur om

Postul de televiziune Mix TV Brașov, care preluase activele și licența Canal P+, trece printr-o nouă restructurare, după ce în urmă cu doi ani și-a pierdut oamenii de știri, plecați la Brașov TV, iar anul trecut o altă echipă a plecat la Radio România Brașov FM, postul susținut din bani publici, prin Societatea Română de Radiodifuziune. Rămase în doi oameni – Iulia Bobăiță și Denisa Dumitru, Știrile Mix TV vor avea doar un reporter, după ce Iulia Bobăiță a primit deja un preaviz. Cel puțin până la 1 octombrie, Știrile Mix TV vor continua în formula de până acum, după care singurul reporter va fi Denisa Dumitru, cea care va „pune” și vocea pe știrile Radio Brașov. Este posibil ca într-un viitor oarecum apropiat Mix Tv să rămână fără știrile locale.

Aristotel Căncescu, proprietarul postului TV, refuză să ne răsoundă la telefon pentru a comenta situația. Deocamdată singurul activ de succes din ceea ce a însemnat trustul Mix a rămas Radio Brașov, ajuns la 26 de ani de existență, practic cel mai longeviv post de radio local din Brașov, după ce Radio 1, cel care a fost înființat înaintea sa, a fost închis în urmă cu mai bine de zece ani.

De altfel, piața radio brașoveană trece printr-o restructurare majoră, CNA aprobând, în ultima sa ședință, preluarea postului Tex FM, al investitorilor Transilvania Expres, de către Radio Guerilla, între cele două instituții media existând deja o colaborare de peste un an.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. N-am inteles care-i socul …

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*