Stiri Brasov

Primăria vrea să facă la propriu lumină în noul Tractorul. Lucrări de peste 8 milioane de lei pentru introducerea iluminatului public pe zeci de străzi

Dacă până acum, proiectele de modernizare a străzilor din noua zonă rezidențială Tractorul au fost doar la stadiu de idee, efectuându-se doar o serie de studii, edilii brașoveni vor să treacă și la partea de proiecte concrete. În acest sens, a fost lansată o licitație pentru desemnarea unui proiectant și a unui constructor care să realizeze rețelele de iluminat public pe 33 de străzi sau tronsoane de străzi din acest cartier.

Valoarea totală a investiției este de 8,6 milioane de lei cu tot cu TVA. În conformitate cu anunțul de licitație, rețele de iluminat ar urma să fie amenajate pe străzile: Ioan Socec (parţial), Alex. Ciurcu (parţial), Argintului de la intersecţia cu Socec, 1 Decembrie 1918 de la intersecţia cu Ioan Socec, Manole Diamandi( parţial), Emanuel Bernfeld, Ştefan Baciu (parţial), George Moroianu, Ioan Ursu, Ioan Popasu ( parţial), Tiberiu Eremia, I.C. Brătianu, Fundătura Popasu, Liviu Rebreanu, Fundătura Brătianu, Ştefan Emilian, Cristian Pomarius, Ionel Teodoreanu, George Călinescu, Eugen Jebeleanu, George Bacovia, Nicolae Labiş, Aleea Adrian Păunescu, str. VI A, str. VII B, Aleea VII C, Aleea VII D, Aleea VII E, Aleea VII F, Aleea VII G, Aleea VII H, Aleea VII K și Aleea VII L.

Contractul ar urma să se deruleze pe o perioadă de 18 luni, termen în care este inclusă și partea de proiectare. În evaluarea ofertelor, componenta financiară va conta în proporție de 90% și doar 10% va conta randamentul echipamentelor de iluminat din punct de vedere al consumului de energie electrică.

Ofertele sunt așteptate până în data de 17 octombrie.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Iata cum arunca primaria banii aiurea (a se citi fura banii): vor monta stalpi de iluminat chiar si pe o strada care deja de 3 ani are iluminat cu LED. Oare nu ar fi fost mai bine ca acei bani sa fie alocati pentru asfaltarea mijlocului respectivei strazi? (caci marginile, trotuarele, zona verde si parcarile sunt deja asfaltate). Acel “mijloc” al strazii apartine primariei, caci a fost cedat ei de 4 ani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*