Economic, Stiri Brasov

FOTO Tot ce trebuie să știi când îți mobilezi apartamentul

“Bine ati venit acasa!” este sentimentul pe care il ai cand deschizi usa noului vostru apartament. Din momentul acesta incepi sa te familiarizezi cu detaliile incaperilor si sa iti setezi rolul fiecarei camere. Astfel incepe pasul unu din definirea caminului ideal si anume mobilarea si decorarea spatiului in functie de nevoile familiei tale.

Chiar daca aceasta etapa iti poate da dureri de cap, urmand cativa pasi simpli poti sa te bucuri de acest proces.

  1. Fa-ti un plan

Odata ce stii care este functiunea fiecarei incaperi stabileste ce nevoi trebuiesc acoperite pentru ca mobilierul, indiferent de culoare sau forma, sa fie functional.

  1. Raspunde-ti la urmatoarele intrebari:

Bucatarie: gatesti mult? ai nevoie de mult spatiu de depozitare? primeaza partea estetica? ti-ar fi utila o masina de spalat vase? vrei lumina de lucru sub suspendatele bucatariei? ai multe carti de bucate pe care vrei sa le pastrezi la vedere in bucatarie? ai o bucatarie mica si ti-ai dori sa folosesti spatiul la maxim?

Sufragerie: cat timp petreceti in sufragerie? aveti o camera de oaspeti sau sufrageria indeplineste aceasta functie? ar fi nevoie de spatiu de depozitare generos? un coltar cu recliener ar fi un plus pentru acest spatiu?

Dormitor: ai probleme cu spatele? (salteaua este foarte importanta) ai nevoie de spatiu de depozitare? ai o camera separata pentru birou? ti-ar fi utila o masa de toaleta?

  1. Mergi la un specialist

Luand fiecare camera in parte si notand toate lucrurile necesare ai destule informatii cu care sa mergi la un specialist. Un expert in amenajari poate sa dimensioneze mobilierul in functie de spatiul apartamentului tau.

La Ador Mobila, un magazin concept de amenajari interioare din Brasov, poti gasi ajutorul necesar. Avand o gama larga de produse si posibilitatea de a realiza mobilier la comanda, combinat cu sfaturile proiectantilor cu experienta in domeniu poti aduce la realitate proiectul caminului tau.

Intra pe siteul www.adormobila.ro si vezi proiecte realizate de Ador Mobila in Brasov si in tara.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Este nevoie, intr-adevar, sa tinem cont de toate cele mentionate mai sus, si este la fel si in cazul mobilierului pentru terasa. Mobila de calitate rezista in timp, si e important sa investim in ceva ce rezista.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*