Stiri Brasov

Restricții de circulație mâine, în zona Avantgarden, din cauza lucrărilor de modernizare a rețelelor electrice

Avantgarden3

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud va derula mâine lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice pe strada Egretei. În vederea derulării acestor lucrări, traficul rutier va închis complet pe strada Egretei din strada Institutului, in intervalul orar 8.00-17.00. în conformitate cu precizările reprezentanțilorcompaniei de electricitate, accesul în cartierul Avantgarden se va face pe străzile Molnar Janos, respectiv strada Spicului.

Această lucrare de modernizare a rețelei, are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a retelei prin introducerea acesteia în subteran, reducerea pierderilor și va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*