Locuri de munca, Stiri Brasov

Oficialii din Sri Lanka pregătesc terenul pentru o „invazie asiatică” de forță de muncă, în zona Râșnovului

Ministrul de externe din Sri Lanka, Tilak Marapana, alături de o delegație din țara situată în sudul Asiei, a avut o întrevedere oficială cu reprezentanții Primăriei Râșnov. Oficialii din Sri Lanka au discutat cu primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu, despre una dintre situațiile actuale cu care ne confruntăm în ultima perioadă, și anume forța de muncă din țările asiatice.

„După cum știm, pe piața muncii de la noi din țară, inclusiv la Râșnov au fost încadrate zeci de persoane, din Sri Lanka, și nu numai, specializate în diverse domenii de activitate. În orașul nostru avem muncitori străini atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel hotelier. Oficialii au discutat despre facilitarea serviciilor oferite muncitorilor din Sri Lanka, dar și despre posibilitatea extinderii ofertelor de angajare în alte domenii de activitate”.

După discuțiile oficiale, din cadrul primăriei, delegația din Sri Lanka a vizitat Cetatea Medievală, dar și alte obiective turistice din zona Râșnovului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*