Stiri Brasov

FOTO „Benzi mișcătoare” și un sens giratoriu mutat, pe strada 13 Decembrie

După ce începând de săptămâna trecută, traficul a fost deschis pe câte 3 benzi pe sens, pe strada 13 Decembrie (tronsonul dintre intersecția cu strada Independenței și cea cu Zaharia Stancu), începând de ieri, axul drumului a fost mutat și în zona parcului, în vederea turnării unui nou strat de asfalt.

Șoferii care tranzitează zona trebuie să se aștepte la noi modificări ale structurii benzilor de circulație și zilele viitoare, respectiv până când se ridica stratul de asfalt pe întreaga porțiune extinsă. Totodată, proiectul de extindere a acestei străzi include și mutarea sensului giratoroiu de la intersecția cu Independenței mai înspre Lidl, lucrare care a demarat deja, noua proțiune a rondului fiind semnalizată deocamdată cu balize. În vederea fluidizării traficului a fost deschis însă și giratoriul nou amenajat în intersecția cu străzile Metalurgiștilor și Tudor Arghezi, care a fost deschisă traficului pentru a se crea o nouă legătură cu ansamblul rezidențial Coresi.

Proiectul de lărgire a străzii continuă cu porțiune de sub pasajul de cale ferată înspre intersecția de la Făget, în prezent lucrându-se la amenajarea zidului de sprijin din zona podului. Costul pentru această etapă de lucrări este estimat la suma de 9.772.187,54 lei, inclusiv TVA, și ar urma să se deruleze pe o perioadă de 10 luni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. E un haos de nedescris pe 13 Decembrie, în zona de la Făget la giratoriul Coresi. Mai ales la orele de vârf. Asta e, nu poţi să faci omletă fără să spargi ouăle. Lucrarea pare să avanseze constant, să sperăm că până la iarnă vom avea carosabil definitiv.
    Apreciez şi felicit colegii de trafic care dau dovadă de calm şi răbdare; deşi se stă minute bune în coloană, rareori auzi un claxon. Hai că se poate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*