Social, Stiri Brasov

Paza umană sau paza electronică cu sisteme: care este cea mai bună soluție pentru business

Poate considerați că angajarea agenților de pază este tot ce aveți nevoie pentru a vă proteja afacerea. Sau, poate credeți că aveți nevoie doar de instalarea unui sistem de securitate complet.

Pe cont propriu, cele două soluții sunt, fără îndoială, eficiente în moduri diferite, dar beneficiile sunt mai mari atunci când acestea sunt combinate. Un sistem de securitate complet împreună cu personalul de pază acționează ca factori de descurajare a infracțiunii și ajută întreprinderile să evite potențiale catastrofe.

 

Doar prin simpla sa prezență personalul de pază creează un sentiment de securitate printre angajați și clienți. Este totodată și un element de descurajare a criminalității, ceea ce face ca o locație vizată să fie mai puțin atrăgătoare pentru un hoți. În calitate de proprietar de afaceri, în loc să angajeze o altă persoană sau să-și ia din timpul său, paznicii pot fi, de asemenea, alocați pentru monitorizarea materialelor de supraveghere.

Însă, spre deosebire de o cameră de supraveghere, oamenii nu oferă garanția să fie vigilenți 100% din timp. Camerele de supraveghere pot fi configurate pentru a acoperi zone mari din unghiuri diferite, iar un sistem de securitate vă poate alerta de un potențial pericol, însă acestea nu pot interveni pentru a-l înlătura sau pentru a prinde făptașul.

 

Paza umană merge mână în mână cu paza electronică. În timp ce intervenția agentului de securitate este dorită în orice situație, timpul de reacție și eficacitatea acestuia sunt cu mult îmbunătățite cu ajutorul tehnologic al unui sistem complet de securitate și la costuri mult mai reduse. Puteți lua în considerare o îmbinare a celor două soluții pentru a beneficia:

 

  • de costuri mai mici cu securitatea prin eficientizarea efectivului de pază
  • de protecție și supraveghere permanentă a afacerii dumneavoastră
  • de reducerea substanțială a tentativelor de furt, atât din partea infractorilor cât și al personalului

 

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, al întreprinzătorilor, D.O Security vă oferă soluția de pază electronică cu sistemele lor de securitate, costul de implementare a acestea fiind suportată integral de către compania D.O Security.

Doriți să aflați mai multe? Îi găsiți pe Str. Nicolae Titulescu nr. 2, în incinta Carpatex, sau la numărul de telefon: 0268411758 sau email: secretariat@dosecurity.ro (P)

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*