Stiri Brasov

După luni de contestații, CJ Brașov a reușit să cumpere autospecialele de pompieri necesare în caz de intervenție la aeroport. Costul acestora este de 5,64 milioane de lei

Procedurile de achiziție pentru cele două autospeciale de deszăpezire, precum și pentru două autospeciale de pompieri necesare la viitorul aeroportul de la Ghimbav au început încă din 29 ianuarie 2019, când a fost lansată procedura de licitație. Loturile ce vizau cumpărarea celor două autospecialele de pompieri a fost însă contestată, ținând cont că au fost 4 firme care și-au depus oferta, astfel că întreaga procedură a fost definitivată abia recent.

În conformitate cu anunțul de atribuire postat pe platforma de licitațiie publice, contractul a fost adjudecat de ATSA Industry SRL din municipiul Săcele, care va furniza de altfel și utilajele de deszăpezire necesare la aeroportul de la Ghimbav. Aceasta care a derulat mai multe contracte cu Aeroportul Kogălniceanu din Constanța tot pentru furnizarea de autospeciale. Pentru cele două autospeciale ISU (o mașină de pompieri echipată cu agenți complementari pentru intervenție rapidă și una dotată cu agenți complementari și echipament de descarcerare), CJ Brașov ar urma să plătească 5,64 milioane de lei, cu TVA, față de valoarea estimată de 5,83 milioane de lei. „Acesta autovehicule trebuie să existe fizic în dotarea Aeroportului înainte ca obiectivull să fie operațional. Ne-am dorit să achiziționăm autospeciale de înaltă performanță, eficiente și fiabile, care să asigure intervenția de urgență pentru salvarea pasagerilor, precum și menținerea suprafețelor de mișcare în stare permanentă de operare”, a explicat președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.

Durata de livrare a autospecialelor este de maximum 9 luni de la data semnării contractului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*