Economic, Stiri Brasov

După lansarea la Brașov, Endava este acum în căutare de specialiști IT

Endava, unul dintre cei mai importanți angajatori din România, a deschis un centru nou la Brașov și este în căutare de specialiști IT. Britanicii de la Endava s-au extins și la Timișoara, ajungând astfel la șapte centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Iași, București, Pitești și Târgu-Mureș.

În Brașov, compania a început deja recrutările în câteva zone, precum cea de dezvoltare software, testare automată, analiză de business și DevOps. Mai multe informații despre pozițiile disponibile au fost publicate pe site-ul de cariere al companiei: https://careers.endava.com/en/Explore-Locations/Central-Europe/Brasov.

Extinderea companiei în Brașov face parte din planurile regionale de dezvoltare ale Endava, la baza alegerii orașului stând competențele inginerilor din domeniul software, calitatea facultăților cu profil tehnic și potențialul foarte bun de creștere al pieței IT. Pe plan local, compania își propune să susțină membrii comunității software încă din primii ani de facultate și până la construirea unor cariere internaționale de succes.

Endava, la 1 an de la listarea pe bursa din New York

Compania de tehnologie Endava, care permite partenerilor să își transforme digital propriile organizații, este unul dintre cei mai atractivi jucători pe o piață estimată la 390 de miliarde de dolari în 2019, cu un potențial de a atinge 622 de miliarde de dolari în 2022, conform raportului IDC Worldwide Digital Transformation Spending Guide, lansat în octombrie 2018.

După un an pe bursa din New York, Endava a ajuns la o capitalizare aproape dublă, 2,07 miliarde de dolari, pe 26 iulie 2019. Prețul pe acțiune a înregistrat, de asemenea, o creștere de 91.5%, ajungând la 38,31 de dolari de la o valoare inițială de 20 de dolari pe acțiune la 26 iulie 2018.

În ceea ce privește clienții, în prezent, veniturile Endava sunt generate în mare parte de companii activând în industria de plăți și servicii financiare, urmate de cele din tehnologie, media și telecomunicații (TMT) și alte sectoare economice precum bunuri de consum, retail sau logistică. În ultimii 5 ani, 89.1% din veniturile raportate în fiecare an fiscal au fost generate de clienții existenți în portofoliu în anul precedent.

Compania are trei direcții pe care își bazează strategia viitoare: focusul pe excelența tehnologică și inovație, livrarea de valoare adăugată clienților și partenerilor săi și crearea unui cadru în care angajații pot deveni cea mai bună versiune a lor, oferindu-le cariere pline de provocări și satisfacții.

Endava avea 5.573 de angajați în martie 2019 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Conferința Tech Flow, dedicată comunității IT, va fi organizată pentru prima dată în Brașov - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*