Stiri Brasov

Indicatoare care interzic oprirea, dar și limitatoare de viteză, ar urma să fie montate pe mai multe străzi din Brașov

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Brașov a avizat mai multe solicitări ale brașovenilor, dar și ale Poliției Municipiului Brașov, în ceea ce privește reglementarea traficului de pe mai multe străzi .

Astfel, pe str. Petofi Sandor, la solicitarea cetățenilor din acea zonă, vor fi instalate indicatoare rutiere cu semnificația Oprierea interzisă, Drum fără ieșire, precum și stâlpi opritori pe trotuare, ținând cont că strada s-a transformat în parcare, ceea ce îngreunează accesul. Tot la propunerea unor brașoveni membri ai Asociației Comunitare pentru Dezvoltarea Cartierului Tractorul, comisia a avizat instalarea indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă și pe str. Ioan Popasu, din noua zonă rezidențială Tractorul. Conform precizărilor unui reprezentant al cetățenilor din acea zonă, o parte dintre cetățeni nu și-au cumpărat loc de parcare și își parchează autoturismele pe această stradă, ceea ce duce la creșterea riscului producerii unor accidente. De altfel, fost avizată și popunerea Poliției Municipiului Brașov de instalare a unor limitatoare de viteză și a indicatoarelor rutiere cu semnificația Oprirea interzisă pe str. Nicolae Labiș, motivul fiind faptul că după modernizarea unui tronson din această stradă se circulă cu viteză foarte mare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*