Stiri Brasov, Turism

Hotelul care se construiește pe Palatul Telefoanelor a ajuns în procedura de autorizare de mediu

Hotelul Radisson Blu din Brașov, un proiect de zece milioane euro, care urma să fie deschis în prima parte a anului 2018 la Braşov, pe amplasamentul fostului palat al telefoanelor, a ajuns în procedura de autorizare de mediu. Hotelul ar urma să fie finalizat abia la finele anului viitor și va avea 112 camere, restaurante, spaţii de conferinţe, bar, centru SPA & fitness. Investiţia va genera în jur de 100 de noi locuri de muncă, spun reprezentanții companiei Ra-Ra Hotels, cea care susține investiția amintită.

Apariţia unui hotel afiliat la un lanţ internaţional de prestigiu în municipiul Braşov va contribui decisiv la atragerea de turişti străini, precum şi la promovarea oraşului.

Compania Ra-Ra Hotels a cumpărat în anul 2015, de la operatorul Telekom România, un imobil situat în centrul oraşului Braşov cu scopul de a dezvolta un hotel. Iar Mircea Drăghici, prin firma EST Hospitality, a fost selectat consultant al proiectului, oferind – în baza unui studiu de piaţă şi fezabilitate – soluţia optimă de utilizare pentru clădirea viitorului hotel.

Totodată, pe baza rezultatelor studiului de piaţă, s-a demarat procedura de selecţie a unui operator hotelier, în urma căreia a fost ales brandul Radisson Blu.

În municipiul Braşov nu există, în prezent, un hotel afiliat la un lanţ internaţional de prestigiu, ci doar o singură unitate hotelieră cu mai mult de 100 de camere.

Radisson Blu este unul dintre cele mai importante branduri hoteliere din lume, operând aproape 380 de hoteluri în peste 70 de ţări şi teritorii. Radisson Blu este parte a Carlson Rezidor Hotel Group, care include, de asemenea, Radisson Collection™, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson şi Country Inns & Suites By Carlson.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*