Imobiliare, Stiri Brasov

Alphaville începe construcția celei de-a doua etape din proiectul Arena, după ce a vândut jumătate din prima etapă

Dezvoltatorul brașovean Alphaville a anunțat începerea celei de-a doua etape de construcție a proiectului Alphaville Arena după ce a vândut în mai puțin de un an peste jumătate din cele 109 apartamente din primul bloc din ansamblul rezidențial.

Cea de-a doua etapă, care va fi livrată în octombrie 2021, va cuprinde 123 de apartamente. Cea e-a treia etapă a proiectului ar urma să fie livrată în 2022, întregul proiect urmând să aibă peste peste 300 de apartamente, valoarea ansamblului fiind de aproximativ 22 de milioane de euro.

Alphaville Arena se construiește pe platforma Fartec SA, prima uzină privatizată din Braşov, în 1991. Era specializată în producţia de produse din cauciuc şi avea 1.600 de angajaţi. După anul 2000 a început declinul, iar în 2006 uzina a intrat în faliment. Mai avea atunci doar 400 de angajaţi şi datorii de 691 de miliarde de lei vechi. Fiscul a executat silit clădirile, terenurile şi utilajele societăţii.

Cea mai mare parte din teren a fost achiziționată în 2006 de polonezii de la Echo Investments, care intenționau să construiască aici Korona Mall, proiect abandonat.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*