Social, Stiri Brasov

Pericol la Oktoberfest: Amenzi de 13.000 de lei aplicate firmei care operează tiribombele pentru lipsă de siguranță

Firma care operează tiribombele de la Oktoberfest a fost amendată cu 13.000 de lei de către comisarii de la Protecția Consumatorului pentru lipsa autorizațiilor de siguranță pentru echipamentele de distracție amplasate pe suprafața pe care se desfășoară evenimentul. De asemenea, operarea acestora a fost blocată pentru câteva ore din cauza lipsei acestor autorizații.

De asemenea, în a doua zi a evenimentului, organizatorii au dat dovadă că sunt slab pregătiți, astunci când, în condițiile unei pene de curent în zona Bartolomeu, nu au reușit să pornească generatoarele, motiv pentru care pentru o oră frigiderele au ramas nealimentate, punându-se, astfel, în pericol, siguranța alimentelor. Noroc că cei de la Sergiana, care se ocupă practic de partea de food a evenimentului, au fost dotați cu mașini de frig, pentru că dacă ar fi rămas pe mâna organizatorilor s-ar fi ales praful…

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. O mizerie anuala!!! Oare când vom scăpa de aceasta desfășurare de mârlănie și jeg tipic romanesc( în nici un caz nemțesc)!

  2. Un balci trist…nu are nici o legatura cu un “festival al berii” sau “Oktoberfest”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*