Stiri Brasov, Turism

Transbus introduce curse spre satul Prințului Charles, începând de săptămâna viitoare

De săptămâna viitoare, locuitorii care locuiesc în satul prințului Charles, Viscri, vor avea la dispoziție o linie de transport în comun care le va asigura legătura cu orașul Rupea. Astfel, Consiliului Judeţean Braşov a inclus şi aprobat traseul Viscri – Dacia – Rupea în cadrul Programului Judeţean de Transport Public de Persoane, prin curse regulate 2014-2019 și atribuind traseul unui operator de transport.
Serviciile de transport pe traseul Viscri – Dacia –Rupea vor fi asigurate de către comapnia SC Transbus SA, care a fost desemnat câştigător, în urma atribuirii electronice şi care a primit licenţa de traseu eliberată de Autoritatea Rutieră Română, în conformitate cu informațiile publicate de bzb.ro.
Firma de transport ar urma să asigure curse regulate de luni până duminică, pe ruta Viscri – Dacia –Rupea, cu plecare la ora 7.30 dimineaţa din Viscri şi întoarcere la ora 14.30 din Rupea. Cursele sunt binevenite și în ceea ce privește turismul, astfel că în acest sat pitoresc vor putea ajunge mai ușor și cei care nu au mașină și nu aveau o alternativă în ceea ce privește transportul în comun.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*