Economic, Stiri Brasov

O brașoveancă vrea să lanseze rujul de un milion de dolari până la finele acestui an

Brașoveanca Narcisa Pheres, CEO-ul unei mari companii de bijuterii din Hong Kong, a primit o ofertă incredibilă de a crea un ruj-bijuterie cu diamante care urma să fie vândut cu un milion de dolari. Produsul ar urma să fie lansat până la finele anului, dar designerul român de bijuterii a încercat să le explice clienţilor săi că un asemenea produs va fi foarte greu marketizat. Astfel de bijuterii mai există pe piaţă, dar valoarea lor nici nu se apropie de această propunere incredibilă.
„Nu l-am abandonat încă, doar că nu ni s-a părut viabilă comanda. Era vorba să creăm un ruj care este free supply pentru toată viaţa, pentru o persoană, oricine ar fi fost cumpărătorul, conţinutul total personalizat pentru acea persoană şi înregistrat ca patent doar pentru acel destinatar, iar packagingul să fie din diamante şi să poată să fie refolosite sau doar să fie ca packaging pentru acel ruj. Era vorba să îl lansăm în iarnă. Clienţi sunt pentru orice, depinde cum e făcut marketingul. Cel mai scump ruj de pe piaţă costă peste 60.000 de dolari. Nu există foarte multe rujuri făcute ca bijuterie”, a declarat pentru B1 TV Narcisa Pheres.
Designerul de bijuterii spune că industria de beauty a acaparat vieţile femeilor, dar şi ale bărbaţilor care cedează la presiunea socială. „Beauty, poţi să schimbi lumea cu industria aceasta, vorbim despre o industrie de 500 şi ceva de miliarde de dolari, este una dintre cele mai mari şi cea mai rapidă creştere din orice industrie la lumii în momentul acesta şi se bazează pe un lucru foarte uşor de folosit, neîncrederea în sine”, a explicat designerul. Criticând exagerările din industrie creatoarea ne-a mai povestit că în ţările asiatice, unde îşi desfăşoară activitatea, din cauza trasformărilor majore pe care le suferă femeile în urma operaţiilor estetice, autorităţile le cer acestora să prezinte poze înainte şi după pentru că aparatele de recunoaştere facială nu le mai identifică.În vârstă de 44 de ani, Narcisa Pheres s-a născut la Corabia, în judeţul Olt, însă adolescenţa şi-a petrecut-o la Braşov. În timpul facultăţii s-a îndrăgostit de un japonez, iar când a terminat studiile s-a căsătorit şi a plecat în ţara Soarelui Răsare. A divorţat între timp, este mamă a doi copii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*