Stiri Brasov

FOTO – VIDEO Ofertă de mâncare japoneză într-un restaurant din Brașov: din preparate expirate și într-o bucătărie improvizată

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au descins în această după-amiază într-un așa-zis restaurant cu specific japonez apărut cam peste noapte în Centrul Brașovului. Oferta a fost peste așteptări, unitatea dovedindu-se a fi o adevărată „bombă”. După cum a precizat comisarul șef Sorin Susanu, o serie de produse din bucătăria improvizată erau expirate și prinseseră chiar și crustă de mucegai.


Controlul este încă în desfășurare problemele fiind foarte mari, astfel că unitatea a fost temporar închisă, urmând să fie stabilite și sancțiuni pentru deținătorul acesteia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Restaurantul japonez de pe Michael Weiss a fost închis. OPC a aplicat și o amendă de 30.000 de lei - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*