Economic, Stiri Brasov

Scarlat: Dacă n-ar exista contestații, în octombrie s-ar putea declara câștigătorul pentru elaborarea SF și PT pentru Autostrada Brașov – Bacău

Aflat în vizită la Brașov, alături de ministrul Transporturilor, pentru a verifica evoluția lucrărilor la segmentul de autostradă Râșnov – Cristian, Sorin Scarlat, directorul CNAIR, a anunțat că sunt patru oferte depuse pentru elaborarea SF și PT Autostrada Brașov-Bacău A13, deși inițial au fost anunțate numai trei oferte – INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A., Asocierea SEARCH CORPORATION SRL & PRIMACONS GROUP SRL și SC TPF INGINERIE SRL.

În acest moment ofertele se află în etapa de evaluare tehnică și dacă nu ar exista contestații, într-o lună, o lună și jumătate, se poate declara câștigătorul pentru proiectul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Autostrada Brașov-Bacău”, a mai precizat directorul CNAIR. Acesta a mai preciat că pentru evaluarea ofertelor oamenii din comisia de evaluare au fost scoși din producție tocmai pentru a se ocupa cu prioritate de evaluare și de a termina într-un timp cât mai scurt.

Valoarea estimată este de 35.268.527 lei cu TVA. Durata contractului este de 30 de luni: Studiul de Fezabilitate final – 18 luni de la data de începere; Autorizația de Construire la faza Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor – 4 luni după finalizare SF, 22 de luni de la data de începere; elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție – 4 luni, după obținerea Autorizației de Construire, 26 luni de la începere.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*