Economic, Stiri Brasov

Gara Brașov va fi modernizată cu 47 de milioane de euro. Deocamdată se așteaptă decizia justiției cu privire la firma care va construi proiectul

Gara Brașov ar putea intra în modernizări cel mai repede anul viitor în cadrul unui proiect cu finanțare europeană care vizează și modernizarea tronsoanelor Brașov – Apața și Cața Sighișoara. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, astă seară, la Râșnov, că se așteaptă în continuare decizia justiției în ceea ce privește câștigătorul licitației acestui proiect, situație care trenează de mai bine de doi ani, de când participanții la aceasta se contestă. Cuc a precizat că nu este cazul ca CFR să cedeze administrarea Gprii Brașov către municipalitate, deoarece „avem acest proiect care înseamnă o moderniare de aproximativ 47 de milioane de euro”. „Nu cunosc detalii tehnice despre proiect, dar cu siguranță va fi ceva frumos”.

Valoarea contractului este de 3,19 miliarde de lei (la data lansării proiectului aproximativ 700 de milioane de euro). Gara Brașov a fost folosită în campania electorală de către liberali pentru a arăta modul dezastruos în care este condus CFR, uitând să precizeze că pe la minister s-au perindat miniștri PNL și PDL care au „omis” modernizarea Gării Brașov din planurile lor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*