Economic, Stiri Brasov

Familia minerală: După ce Gheorghe Duțu a fost președinte al ANRM, juniorul Tudor a ajuns administrator al resurselor de sare după ce a trecut și prin domeniul gazelor

Brașoveanul Tudor Duțu, membru de frunte al PSD Brașov, a fost numit, la finele lunii trecute, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării Salrom. Acesta a fost numit provizoriu, urmând să ocupe funcția până la finele anului. De altfel, familia Duțu pare să fie „infiltrată” adânc în resursele minerale ale României. tatăl său, Gheorghe Duțu, social-democrat din aripa Niță, a fost ani de zile președinte al Agenției Naționale a Resurselor Minerale, în timp ce fiul a ajuns în 2015 consilier al președintelui Transgaz pe un salariu de 2.000 de euro pe lună.

Între timp, Duțu junior a fost și șeful reprezentanței Transgaz de la Chișinău, funcție importantă, întrucât compania românească este implicată activ în piața de gaze a vecinilor, cumpărând Veldmoldgaz, operatorul gazoductului Iași – Ungheni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Care Duțu? Consilierul fantoma de la primăria Brasov?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*