Social, Stiri Brasov

Un șarpe printre roșiile din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe. OPC a amendat retailerul cu 10.000 de lei

Clienții magazinului Kaufland din Sfântu Gheorghe au avut parte de senzații tari când au vrut să cumpere roșii. Au dat nas în nas cu un șarpe uriaș. La solicitarea echipei We Radio Sfântu Gheorghe, compania ne-a răspuns că situaţia a fost remediată la câteva minute după ce a fost semnalată, marfa a fost retrasă iar zona a fost igienizată, o anchetă urmând să stabilească cum a ajuns şarpele printre produsele de pe raft. Comisarii OPC au acordat astăzi o amendă de 10.000 de lei și au confiscat 68 de cutoo de roșii cherry și aproape 6 kilograme de smochine.

Redăm mai jos răspunsul oficial al companiei: „Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată. Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin. În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor. Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații. În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure. Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Munteanu Ovidiu

    Ce au făcut cu șarpele! Să-i ia un interviu. Că e imigrant. Clandestin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*