Stiri Brasov, Turism

Vine nota de plată: Fiscul vinde hotelul lui Ioan Neculaie. Licitația pleacă de la 8,2 milioane de euro

ANAF va scoate la licitație hotelul Piatra Mare, din Poiana Brașov, prețul de pornire fiind de 38,56 milioane lei (8,2 milioane euro) fără TVA. Hotelul este deținut, în acte, de Alexandru Neculaie, fiul omului de afaceri Ioan Neculaie. Firma care operează hotelul este executată acum inclusiv pentru datorii ale Fotbal Club Brașov, clubul patronat înainte de intrarea în faliment de Ioan Neculaie.

Asupra imobilului au drepturi mai mulți creditori – ANAF, pentru un contract de ipotecă imobiliară pentru obligațiile  Fotbal Club Brașov, Banca Comercială Carpatica și compania Grup Oligopol, a lui Ioan Olaru, care anul trecut a câștigat procesul în care îl acuza pe Neculaie că a construit mai multe structuri ale hotelului (sala de fitness, piscina și sala de conferințe) pe terenul său.

Fotbal Club Brașov, patronat de omul de afaceri Ioan Niculaie, a intrat în faliment în 2017, cu datorii către bugetul de stat. FC Brasov avea, la momentul falimentului, datorii de peste 10 milioane de euro, aproximativ 5 milioane de euro fiind impozite neplătite la Fisc, potrivit profit.ro.

Prescon Piatra Mare a avut anul trecut afaceri de 11,2 milioane de lei și un profit net de aproape 500.000 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*