Stiri Brasov, Timp liber

Cerbul de Aur nu mai face audiență. Doar 280.000 de români s-au uitat ieri la TVR pentru a urmări festivalul

Cu o ediție a Cerbului de Aur care s-a întins pe aproape trei ore și jumătate, TVR 1 a obținut o audiență media de aproximativ 280.000 de privitori din toată țara, clasându-se, astfel, abia pe locul șase în topul televiziunilor, fiind depășită până și de televiziunile de așa-zise știri România TV și Antena 3.

Liderul topului a fost Pro TV. Postul din Pache Protopopescu a avut o medie de 1,3 milioane de privitori la nivel național.

Postul TV a difuzat, pe intervalul festivalului de muzică, meciul european FCSB – Vitoria Guimaraes (0-0), de la ora 21:30 până la 23:30, când au început Știrile de noapte. Pro TV a mai avut și un film de actiune, Semnul morții, de la ora 23:45.

Antena 1 a avut două filme pe interval: Johnny English și King Kong. Kanal D a difuzat serialul turcesc Mireasa din Istanbul și emisiunea Se strigă darul.

Vezi întregul top pe Pagina de Media 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Munteanu Ovidiu

    Nu știu dacă artiștii, cântăreții cumulează un punctaj, precum tenismanii. Am fi putut face o estimare a audienței. Pe de altă parte, educația joacă un rol important, dacă majoritatea apreciază altceva decât realizatorii. Recitalul lui Banica n-a avut priza scontata, probabil. El a început recitalul cu ceva copiat de la Rolling Stones.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*