IT, Stiri Brasov

PentaBAR, evenimentul de tip meetup pentru programatori organizat de Pentalog, a ajuns la a 50-a ediție. Peste 1.250 de IT-iști au participat la edițiile anterioare

IT-iștii din Brașov se întâlnesc la PentaBAR – cea mai durabilă serie locală de evenimente de tip meetup dedicate programatorilor. Lansat în urmă cu 3 ani și jumătate la Brașov, PentaBAR sărbătorește azi a 50-a ediție, dedicată istoriei, provocărilor și oportunităților framework-urilor JavaScript.

În tot acest timp, evenimentul a adunat peste 1.250 de participanți și 60 de speakeri. „Prin PentaBAR ne-am propus să contribuim la creșterea dinamicii comunității IT locale. Venim cu prezentări susținute de colegi dar și de specialiști internaționali, căutând să îmbinăm subiectele IT cu tendințe și preocupări mai puțin tehnice din domeniu. Brandul PentaBAR a fost rapid preluat și în celelalte orașe în care Pentalog are birouri, de la Iași, Cluj și București și până la Hanoi și Guadalajara. Salutăm toate celelalte inițiative de a invăța și a colabora împreună în Brașov.” a declarat Dan Avram, Delivery Center Manager Pentalog Brașov.

PentaBAR propune prezentări și discuții într-o atmosferă relaxată, de pub. Astfel, la ediția aniversară îi au ca parteneri pe cei de la DEAN’s și berea artizanală locală – „Mustață”.

PentaBAR #50 va începe la ora 18:15, la sediul Pentalog Brașov pe B-dul Garii 13A și este deschis tuturor pasionaților de IT. Inscrieri pe https://www.meetup.com/PentaBAR-Tech-Meetup-by-Pentalog/ sau pe Facebook.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*