Imobiliare, Stiri Brasov

Inspectoratul pentru Situații de Urgență, amendă de până la 50.000 de lei pentru un dezvoltator imobiliar pentru că nu a respectat normele de securitate la incendiu

Cu toate că normele în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor s-au înăsprit, problemele sunt încă cu nemiluita și mulți pare că nu învață din greșeli. Tocmai de aceea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a demarat unele controale și la dezvoltatorii imobiliari pentru a verifica noile construcții din acest punct de vedere. Inspectorii au ajuns și la dezvoltatoul Isaran, care a amenajat locuri de parcare subterană la subsolul unora dintre blocurile pe care le-a construit în noua zonă rezidențială Tractorul.

Astfel, oficialii ISU au constatat că parcajul a fost pus în funcțiune fără a avea autorizație de securitate la incendiu contrar prevederilor Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor și nici nu au fost respectate condițiile care au stat la baza emiterii avizului de securitate la incendiu. Astfel, după cum ne-a declarat cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, dezvoltatorul Isaran a fost sancționat cu amendă pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu, iar în conformitate cu legislația, cuantumul acesteia este cuprins între 20.000 și 50.000 de lei.

Reprezentanții Isaran: 99,99% suntem în regulă. Restul aspectelor le vom repara în cel mai scurt timp

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Reprezentanții Isaran: 99,99% suntem în regulă. Restul aspectelor le vom repara în cel mai scurt timp - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*