Stiri Brasov, Turism

Americanii promovează Brașovul ca una dintre cele mai ieftine destinații pentru amatorii de parașutism

Brașovul este promovat de revista americană „The Iconic Man” ca fiind una dintre cele mai ieftine destinații pentru amatorii de parașutism.

 

„Brașovul este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare obiective turistice din România. Situat în regiunea Transilvaniei, atrage turiștii cu faimoasele sale clădiri istorice și un stil arhitectonic gotic. Dacă stai câteva zile, poți să mergi și în alte locuri populare, precum Castelul Bran, sau să vizitezi anumite stațiuni de schi”, scriu americanii.

Amatorii de parașutism sunt invitați la aeroclubul din Zărnești. „Durata zborului este de trei ore, cu o cădere liberă de 40 de secunde la viteza de 200 de kilometric pe oră. Odată aflați în aer, veți fi încântați de un peisaj uimitor al Parcului Național Piatra Craiului, priveliștea orașului și minunatul lanț muntos din jurul său. Puteți verifica o dată disponibilă oricând, din iunie până în noiembrie, deci este un interval destul de generos”, mai spun americanii, care arată că prețul unei sărituri este de 220 de euro și include și fotografierea.

 

Alte destinații promovate de revista americană sunt Belgrad (Serbia), Capetown (Africa de Sud), Bled (Slovenia) și Budapesta,

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*