Stiri Brasov, Timp liber

Ronan Keating va veni la Brașov cu un avion, urmând să aterizeze pe pista viitorului aeroport de la Ghimbav

Ronan Keating, una dintre vedetele care va cânta sâmbătă la Festivalul „Cerbul de Aur”, ar urma să ajungă la Brașov pe calea aerului, cu un avion ușor. Surse apropiate organizatorilor festivalului ne-au declarat că în ultimele zile s-a solicitat acordul autorităților pentru a putea ateriza pe pista viitorului Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav.

Ronan Keating este la a doua sa vizită la Brașov, după ce în această vară a cântat la un eveniment organizat de Hotel Teleferic din Poiana Brașov. El, alături de Emeli Sande, cântăreața cu cea mai puternică voce din Marea Britanie, sunt principalii invitați ai festivalului.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de albume.

În 2000 începe cariera solo, lansând nu mai puţin de zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său When You Say Nothing at All de pe coloana sonoră a filmului Notting Hill a făcut înconjurul lumii şi a ajuns No.1 în topurile din mai multe ţări. În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor X Factor şi All Together Now şi vocal coach pentru talent show-ului The Voice (2016).

A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*