Stiri Brasov, Turism

Transport agabaritic care va trece prin Brașov în perioada 20-22 august

În perioada 20-22 august se va desfășura un transport agabaritic pe ruta Sibiu – Gheorgheni (Județul Harghita), conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Va fi transportat un transformator pentru sistemul energetic național.

Vehiculul va urma traseul Sibiu (județul Sibiu) – A1 – DN1 – Voila – DN1 – Brașov – Centura Brașov – DN11 – Chichiș – DN12 – Cozmeni – DN13B – Gheorgheni (județul Harghita). Acesta va fi însoțit în permanentă de poliția rutieră și nu va circula în perioadele sau în zonele în care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase.

“Lăţimea maximă a vehiculelor este 3,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră”, potrivit CNAIR.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*