Economic, Stiri Brasov

Unul din trei angajaţi din mediul pri­vat are un abonament la servicii me­di­cale private. Aplicația de sănătate SanoPass se va extinde la Brașov

Antreprenorii Andrei Vasile şi Mihai Vadan au creat SanoPass, o com­panie ce emite abonamente medicale de pre­venţie oferite de angajatori ca bene­ficii pentru angajaţi, prin intermediul unei aplicaţii mobile. Reţeaua are par­teneri precum Provita, Clinica Sante, Neu­roaxis, Hipocrat 2000, Wellborn, Emerald şi altele.

„În momentul de faţă avem peste 150 de clinici independente şi cabinete medicale individuale din Bucureşti şi zonele limitrofe, practic zona Ilfov şi Dâmboviţa. Până la sfârşitul anului, estimăm că în Bucureşti vom avea peste 300 de clinici în reţea. Avem de gând să ne extindem în toată ţara. Spre sfârşitul anului ne vom extinde în zona de vest a ţării, în Cluj, Timişoara şi Arad. Acum suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri cu care să începem dezvoltarea în zona de vest. Cel mai probabil vom continua extinderea în Braşov şi în toată regiunea sud – Muntenia anul viitor“, declarat Andrei Vasile, cofondator SanoPass, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Antreprenorul afirmă că, în mo­mentul de faţă, piaţa serviciilor medicale pri­vate este de aproximativ 1,6 milioane de abonaţi activi. „. Potrivit studiilor noastre, es­timăm că piaţa va creşte undeva la 2,1 mi­lioane la sfârşitul anului 2021. Noi vedem o creştere expo­nen­ţială în piaţă“, a explicat Andrei Vasile.

SanoPass emite abonamentele me­dicale către companii, ele acordă aceste abonamente angajaţilor ca beneficii ex­trasalariale, angajaţii văd de ce anume be­ne­ficiază prin intermediul unei apli­caţii mobile, apoi îşi fac programare la cli­nica la care doresc. Când ajung la clinică scanează un cod QR şi îşi vali­dează vizita la medic.

„Noi am lansat abonamentul SanoPass în luna iunie şi am emis până acum în jur de 100 de abonamente pentru patru companii mai mici, iar reacţia a fost una extraordinară. Clinicile ne primesc cu braţele deschise pentru că noi le ajutăm să le crească numărul de pacienţi. Feedback-ul de la abonaţi a fost unul foarte pozitiv pentru că reuşim, prin această reţea diversă de clinici, să îi ajutăm să se programeze mai repede şi aproape de unde sunt ei“, afirmă Andrei Vasile.

Fondatorii SanoPass vor ca în trei – cinci ani de zile să se extindem în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Polonia, Republica Moldova.

„Nu mai există un astfel de serviciu în Europa de Est. La jumătatea anului viitor, când vom împlini un an de activitate, vrem să ajungem la 5.000 de abonaţi doar din IMM-uri. În anul al doilea vrem între 15.000 şi 17.000 de abonaţi, iar în anul al treilea vrem să ajungem la 30.000“, concluzionează Andrei Vasile.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*