Economic, Stiri Brasov

CJ Brașov atrage 10 milioane de lei din fonduri europene pentru dotarea unui spital din municipiu

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov și Simion Creţu, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, vor semna mâine contractului de finanţare pentru proiectul „Îmbunătățirea serviciilor sanitare ale Ambulatoriului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov prin achiziționarea de dotări”, accesat de Judeţul Braşov în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 Investițiile în infrastructurile sanitare și sociale.

Valoarea totală a proiectului, care este și valoarea eligibilă, ajunge la 10.573.045.28 lei.
„Prin intermediul acestui proiect ne propunem să îmbunătățim infrastructura de sănătate din județul Brașov prin dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie, în vederea creșterii accesului populației la servicii de îngrijire medicală primară în regim ambulatoriu. Practic, în urma implementării proiectului, vom avea și la acest spital un Ambulatoriu dotat cu 57 de echipamente medicale moderne și cu mobilier nou care vor asigura condiții optime de desfășurare a actului medical”, anunța Adrian Veștea în urmă cu două luni, după ce acesta trecuse de evaluarea tehnico-financiară.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*