Stiri Brasov, Turism

Zoo Brașov lăudată de cârcotașul Găinușă: „Despre cum să nu-ți bați joc de animale!”

Realizatorul tv Mihai Găinușă a vizitat recent parcul zoologic de la Brașov și, în ciuda faptului că este un cârcotaș veritabil, nu a avut nimic de comentat, ci a avut doar cuvinte de laudă. Astfle, într-o postare pe Facebook, realizatorul tv îi invită pe cei de la grădina zoo din Capitală să facă o vizită la poalele Tâmpei pentru a lua câteva lecții cu privire la îngrijirea animalelor în captivitate. „Zoo Brașov. O vizită obligatorie pentru cei de la Zoo București. Despre cum să nu-ți bați joc de animale. Plus Planetariul. Bravo Brașov!”, a remarcat Găinușă.

De exemplu, Zoo Brașov este singura grădină zoologică din țară unde poate fi admirat un exemplar de panda roșu. În prezent, pe cei 90.000 de mp de teren ai parcului zoologic brașovean sunt amenajate adăposturi, ţarcuri și puncte de observare pentru peste 145 de specii de animale pe care grădina le adăposteşte, aproape 700 de exemplare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*