Stiri Brasov

Lidl trebuie să se apuce de giratoriul de pe Cuza, mai întâi, și abia apoi să demareze proiectele pentru noile magazine anunțate în Astra și Tractorul

Membrii Comisiei de Circulație au discutat în ședința de ieri solicitările retailer-ului Lidl referitoare la avizarea documentației urbanistice pentru construcția a două nouă magazine, în Astra și Tractorul, precum și cea de extindere a supermarketului de pe B-dul Saturn. Deocamdată, membrii Comisiei au cerut Lidl o dezvoltare etapizată a proiectelor de la poalele Tâmpei, respectiv finalizarea sistematizării rutiere în zona magazinului de pe A. I. Cuza, respectiv amenajarea sensului giratoriu propus pentru facilitarea accesului spre și dinspre acest obiectiv. Ulterior, Comisia ar urma să ia în discuție studiile de oportunitate aferente planurilor urbanistice zonale pentru magazinele care ar urma să fie amenajate pe străzile Poienelor (lângă capătul de linie al RATBV în locul vechiului heliport al afaceristului Ion Niculae) și pe 13 Decembrie, în noua zonă rezidențială, la intersecția cu strada N. Labiș. Într-o ședință anterioară, Comisia de Circulație a aprobat deja amenajare unui giratoriu în această zonă care să asigure atât accesul spre magazin, cât și spre noua zonă de blocuri.

De altfel, abia într-o a treia etapă ar urma să se avizeze și documentația urbanistică pentru extinderea magazinului existent pe B-dul Saturn.

Comisia de Circulație a aprobat un nou giratoriu pe 13 Decembrie, la propunerea retailer-ului LIDL

Lidl are în municipiul Brașov șapte magazine, cel mai nou dintre acestea fiind deschis la finalul anului trecut în zona Bartolomeu – Avantgarden. Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*