Stiri Brasov

Doar un semafor pe drumul turistic spre Bran – Moieciu. De luni, se va reveni însă la traficul „de șantier”, în coloană

Constructorul care se ocupă de modernizarea DN73 a reușit să elimine toate semafoarele de pe casetele de lărgire de pe DN73, tronsonul cuprins între Râșnov și Bran.

Astfel, antreprenorul și-a respectat angajamentul luat în fața Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc și a directorului general CNAIR, Sorin Scarlat în urmă cu doua săptămâni, după cum au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. „Măsura eliminării semafoarelor de pe acest tronson a fost luat pentru a deranja cât mai puțin traficul turistic din minivacanța de 15 august. Singurul loc în care circulație este în continuare dirijată de semafor este în zona Pănicel, unde se lucrează la reconstruirea unui pod. Lucrările vor fi reluate (și se vor instala din nou semafoare) de luni, 19 august”, au explicat oficialii de la Drumuri.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*