Stiri Brasov

Constructorul bucății de autostradă de la Râșnov, printre cei mai harnici din țară la capitolul proiecte majore de infrastructură

Luna trecută, italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese în rândul constructorilor implicați în marile proiecte de infrastructură din România, urmați fiind de firma românească Alpenside și italienii de la Pizzarotti.

Potrivit datelor de pe site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, podul de la Brăila la care lucrează cei de la Astaldi a înregistrat un avans de peste cinci puncta procentuate în luna iulie. Aceasta a ajuns la un grad de execuție de 6,56%, fiind cea mai complexă lucrare de la Revoluție încoace.

În iulie, un progress semnificațiv a fost raportat de italienii de la Astaldi și pe lotul lor din Autostrada Transilvania pe care aceștia îl construiesc împreună cu Max Boegl. Ei au avansat cu 3,84 de puncta procentuale, până la un stadiu fizic de 70,8% pe lotul 2 din tronsonul Ogra – Câmpia Turzii al A3.

Cu un progress de 2,23 de puncta procentuale pe lotul Rășnov – Cristian din Autostrada Comarnic – Brașov, și firma românească Alpenside a intrat în clasamentul constructorilor de străzi. Mai apoi, urmează italinii de la Pizzarotti, având un avans de 2,2 puncte procentuale pe lotul 1 din Autostrada Sebeș – Turda, lucrările ajungând la un grad de execuție de 73,59% în iulie.

Pe celelalte șantiere de lucru au fost raportate progrese de sub 2 puncte procentuale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*