Stiri Brasov

600 de polițiști au fost mobilizați pentru a menține ordinea în județul Brașov, în minivacanța de Sfânta Marie

De mâine și până duminică, cu ocazia minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, aproximativ 600 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

„În perioada menţionată, sunt preconizate a se desfășura manifestări religioase și cultural – artistice cu participarea unui public numeros precum și prezența unui important număr de turiști pe raza județului. Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității,  dar şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt  sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Pentru prevenirea faptelor antisociale și intervenția la evenimente, în această perioadă, vor fi organizate 237 patrule de siguranţă publică.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*