Social, Stiri Brasov

Voluntariat răsplătit cu invitații la FOLK ROCK FEST Piatra Craiului

Organizatorii FOLK ROCK FEST Piatra Craiului, eveniment ce se va desfășura între 15-17 august la Zărnești, lansează o provocare tuturor voluntarilor iscusiți. Fiind prima ediție a acestui festival, organizatorii și-au propus să ofere o experiență de neuitat participanților, motiv pentru care depun toate eforturile pentru a amenaja spațiul generos în care se va derula evenimentul. Așadar, în timpul scurt care a mai rămas, cei care doresc să sprijine și să participe la organizarea primei ediții a primului festival dintr-un parc național, o pot face, ca voluntari.

Festivalul FOLK ROCK FEST Piatra Craiului bate la ușă, 15 august fiind prima zi de festival, ținând cont că mai sunt doar câteva zile până atunci și încă mai sunt destule lucuri de făcut, vin cu rugămintea către toți cei care vor să dea o mână de ajutor, să se alăture organizatorilor și împreună cu ei să organizeze un festival atât de fain, încât orașul Zărnești și FOLK ROCK FEST Piatra Craiului să devină unul dintre principalele puncte de atracție turistică din țară. În cazul în care doriți să dați o mână de ajutor, puteți să o faceți începănd de astăzi. Pe organizatori o să îi găsiți la locul unde se va desfășura festivalul, zona cunoscută de zărneșteni ca “ între Bârse”, pe drumul ce duce spre Plaiul Foii, imediat ce treceți de pod, pe partea stângă. P.S. Noi am dat o mână de ajutor, vă așteptăm și pe voi!”, au scris pe facebook câțiva tineri ce s-au înrolat voluntari.

Pe pagina oficială a evenimentului, organizatorii anunță că toți cei care se vor alătura echipei timp de minimum șase ore pentru a da o mână de ajutor vor primi câte o invitație dublă la festival.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*