Economic, Stiri Brasov

Un brașovean are vânzări de peste 3 milioane de lei în două restaurante Subway

Antreprenorul brașovean Tiberiu Vincze a avut anul trecut vânzări de peste 3 milioane de lei în cele două restaurante pe care le deține dub brandul Subway. Restaurantul din cadrul Coresi a avut vânzări de 2,15 milioane de lei, în creștere cu 16,84% față de cele realizate în 2017, de 1,84 milioane de lei, în timp ce locația de pe strada Republicii, deschisă la finele lui ianuarie 2018, a avut vânzări de 878.000 de lei.

Antreprenorul brașovean este optimist că anul acesta vânzările vor urca. „Anul trecut, pe Republicii, era trafic, dar oamenii se opreau la covrigi sau la șaorma, dar anul acesta au început să crească vânzările, oamenii apreciind că oferim și calitate, nu doar cantitate”, spune Vincze.

În ceea ce privește angajații, antreprenorul spune că reușește să își păstreze oameni de calitate. „La noi, salariile de intrare sunt de 1.500 – 1.600 de lei net, la care se adaugă bonurile de masă, iar după trei luni facem evaluări, iar cine face față primește un salariu majorat, cine nu, nu rămâne în firmă”, a mai declarant Vincze.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*